Blog ini khas untuk yang ingin membeli produk Elken tetapi belum menjadi ahli Elken. Jika anda telah bergelar ahli/pengedar Elken, anda boleh menggunakan entry2 saya sebagai panduan tetapi harap TIDAK menghubungi saya sama ada melalui EMAIL / SMS / WHATSAPP atau CALL hanya untuk MENGETAHUI DI MANA SAYA AMBIL STOK, STOK ITU INI ADA KAT STOCKIST MANA dan sebagainya sebab SAYA BUKAN STOCKIST. SILA RUJUK KEPADA UPLINE MASING-MASING UNTUK SEBARANG PERTANYAAN LANJUT. SEKIAN, TERIMA KASIH.

Tuesday, April 29, 2014

KURMA ELKEN Ramadhan 2014

Assalamualaikum.

Kurma Elken kembali lagi!

Kali ni dengan pakej yang lebih menarik.



Kalau tahun lepas, saya beriya-iya jual kurma ni sebelum masuk bulan Ramadhan lagi dan setibanya Ramadhan habis semua kurma sold out. Jadi kali ni kalau uols takmo kempunan merasa kurma Elken yg sedap ni, cepat2 order ok.




Apa yg menariknya kurma ni ialah, setiap butir dibungkus satu persatu. Jadi, ia menjamin kesegaran setiap satu butir kurma tu. Rasa dia? Perghhhh memang sedap. Siapa yang tak biasa makan kurma, pasti aan kata kurma ni sesedap makan coklat!

Berminat?

OK ini senarai harga. Oleh kerana saya tak dapat nak deliver secara peribadi macam dulu, kini saya nak mintak duit SHIPPING RM10. Order berapa pun shipping RM10 flatrate tapi shipping percuma kalau total melebihi RM300.

1 kotak kurma : RM18

3 kotak kurma : RM46

8 kotak kurma : RM112

Shipping RM10 setiap sekali order. Jadi, boleh la share dengan kawan sampai 8 kotak pastu order dr saya cepat2 ok?

Cepat-cepat whatsapp saya sebelum stok habis. Saya gerenti masuk aje Ramadhan stok habis di mana2.




Sangat sesuai untuk sedekah, majlis buka puasa, nak kasi hadiah sedara mara atau kawan, nak jadikan buah tangan atau hidangan pelengkap keluarga.


Thursday, December 5, 2013

Belajar Gitar Cara Mudah ebook

Jom belajar gitar.

RM40.00!!!

Sekejap je dah pandai.

http://www.belajargitar.com/index.php?ref=impianaayl


You can click the pic or here is the link -------> Belajar Gitar Mudah

ONLY RM40 and you're gonna have a new hobby!

Thursday, October 24, 2013

Sensualite Diet Program Latest Promo June 2014 - August 2014

Salam..

Entry ini khas untuk yang ingin membeli produk Elken tetapi belum menjadi ahli Elken. Jika anda telah bergelar ahli/pengedar Elken, anda boleh menggunakan entry2 saya sebagai panduan tetapi harap TIDAK menghubungi saya sama ada melalui EMAIL / SMS / WHATSAPP atau CALL hanya untuk MENGETAHUI DI MANA SAYA AMBIL STOK, STOK ITU INI ADA KAT STOCKIST MANA dan sebagainya sebab SAYA BUKAN STOCKIST. SILA RUJUK KEPADA UPLINE MASING-MASING UNTUK SEBARANG PERTANYAAN LANJUT. SEKIAN, TERIMA KASIH.


Kurus Dalam Masa 40 Hari!

New From Elken!!! Woohoooooo!!!!
















Makanan gantian nutrisi yang selamat, dirumus khas sebagai pengganti hidangan bagi individu yang ingin menurunkan berat badan dan mendapatkan berat badan ideal yang diidam-idamkan.

3 teknologi:

- ekstrak Saffron
- Isoflavon Protein Soya
- Serat Terlarut

Faedah:

- Mengurangkan nafsu makan
- Kurangkan lemak viseral
- Mengurangkan berat badan


 

PUSAT PELANGSINGAN
SUNTIKAN
SEDUT LEMAK
PEMBEDAHAN

HANYA PERLUKAN SENSUALITE!
hanya gantikan hidangan sarapan dan makan tengah hari kepada Sensualite!

 Harga: RM238.00 sekotak / 15 sachet (vanilla/coklat)



CASH/CREDIT CARD/0% EZIPAY sehingga 36 bulan atau AEON CREDIT!




Hubungi Lya 018-6676734
lyaaziz@cucimatashop.com