Blog ini khas untuk yang ingin membeli produk Elken tetapi belum menjadi ahli Elken. Jika anda telah bergelar ahli/pengedar Elken, anda boleh menggunakan entry2 saya sebagai panduan tetapi harap TIDAK menghubungi saya sama ada melalui EMAIL / SMS / WHATSAPP atau CALL hanya untuk MENGETAHUI DI MANA SAYA AMBIL STOK, STOK ITU INI ADA KAT STOCKIST MANA dan sebagainya sebab SAYA BUKAN STOCKIST. SILA RUJUK KEPADA UPLINE MASING-MASING UNTUK SEBARANG PERTANYAAN LANJUT. SEKIAN, TERIMA KASIH.

Thursday, October 24, 2013

Sensualite Diet Program Latest Promo June 2014 - August 2014

Salam..

Entry ini khas untuk yang ingin membeli produk Elken tetapi belum menjadi ahli Elken. Jika anda telah bergelar ahli/pengedar Elken, anda boleh menggunakan entry2 saya sebagai panduan tetapi harap TIDAK menghubungi saya sama ada melalui EMAIL / SMS / WHATSAPP atau CALL hanya untuk MENGETAHUI DI MANA SAYA AMBIL STOK, STOK ITU INI ADA KAT STOCKIST MANA dan sebagainya sebab SAYA BUKAN STOCKIST. SILA RUJUK KEPADA UPLINE MASING-MASING UNTUK SEBARANG PERTANYAAN LANJUT. SEKIAN, TERIMA KASIH.


Kurus Dalam Masa 40 Hari!

New From Elken!!! Woohoooooo!!!!
















Makanan gantian nutrisi yang selamat, dirumus khas sebagai pengganti hidangan bagi individu yang ingin menurunkan berat badan dan mendapatkan berat badan ideal yang diidam-idamkan.

3 teknologi:

- ekstrak Saffron
- Isoflavon Protein Soya
- Serat Terlarut

Faedah:

- Mengurangkan nafsu makan
- Kurangkan lemak viseral
- Mengurangkan berat badan


 

PUSAT PELANGSINGAN
SUNTIKAN
SEDUT LEMAK
PEMBEDAHAN

HANYA PERLUKAN SENSUALITE!
hanya gantikan hidangan sarapan dan makan tengah hari kepada Sensualite!

 Harga: RM238.00 sekotak / 15 sachet (vanilla/coklat)



CASH/CREDIT CARD/0% EZIPAY sehingga 36 bulan atau AEON CREDIT!




Hubungi Lya 018-6676734
lyaaziz@cucimatashop.com

14 comments:

  1. Org pegnen sm nyusu bb boleh x amik?

    ReplyDelete
  2. Tak digalakkan. Walau ia selamat, takde kandungan yg membahayakan, diet mcm ni tetap tak sesuai utk ibu hamil dan yg menyusukan.

    ReplyDelete
  3. Perisa vanila ngan perisa coklat mana yang lebih sedap?

    ReplyDelete
  4. Saya suka vanilla. Tapi coklat pun sedap, macam ice cream.

    ReplyDelete
  5. 1. 1 kotak tahan brp lama?
    2. Mcm mana mkn? Brp sachet 1 hari dan 1 gelas? Still boleh ambil mknn biasa x?

    ReplyDelete
  6. 1. 1 kotak tahan brp lama?
    2. Mcm mana mkn? Brp sachet 1 hari dan 1 gelas? Still boleh ambil mknn biasa x?

    ReplyDelete
    Replies
    1. 1 kotak ada 15 sachet. 1 hari minum 3 sachet dan dibolehkan ambil 1 hidangan biasa (nasi utk dinner atau lunch). Ini kalau nak kurangkan kira2 10kg.

      Kalau nak buang dalam 5kg, ambil 2 sachet sehari. Boleh ambil nasi 1 hidangan (lunch atau dinner) dgn tea (morning tea atau petang). Minum air kosong banyak untuk pecahkan lemak.

      Delete
  7. Replies
    1. Sila rujuk kepada promo terbaru kami.
      Sekotak RM238, jika 5 kotak RM238 x 5 = RM1190.

      Delete
  8. saya kat nilai. macam mana nak order?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalamualaikum.
      Selepas pembayaran (bank transfer) saya akan uruskan penghantaran melalui kurier. Saya akan berikan butir2 melalui email atau whatsapp/sms. Terima kasih.

      Delete
    2. Assalamualaikum.
      Penghantaran kami meliputi seluruh Malaysia.
      Sila rujuk promo terbaru (updated entry) kami sebelum membuat sebarang pembalian.
      Terima kasih.

      Delete

You can leave your enquiry here or drop me an email at lyaaziz@cucimatashop.com. Thanks.